Дstasyon Online Oku [UPD]
Ardından uçuşa başlayacağınız havalimanını, gideceğiniz yeri ve tarihi seçerek uçuşları listeleyin. Size en uygun uçuşu seçtikten sonra istenen diğer seçimleri yapıp bilgilerinizi girdikten sonra online uçak bileti rezervasyonunuzu güvenilir bir şekilde yaptırabilirsiniz.
Д°stasyon Online Oku
Aldığınız ucuz uçak bileti için değişiklik yapmak istediğiniz takdirde online kanallarımızdan yapılan değişiklikler için herhangi bir işlem bedeli ödemezsiniz. Yalnızca değişiklik yapacağınız uçuştaki bilet ücret sınıfına bağlı olarak doğabilecek fiyat farkını ödemeniz gerekebilir.
Ben Tekirdağ/Çerkezköy de ikamet etmekteyim. Vodafone hat kullanmaktayım. Bulunduğum binada internet kullanımı yapamıyorum ve telefon görüşmesi yapamıyorum. Vodafone aradığımda bulunduğunu yerde baz istasyonu olması gerekiyor ancak şu an uygunluk olmadığından çözüm bulamıyoruz ayrıca siz Vodafone'ye...
Vodafone Çerkezköy'de ciddi şebeke sorunu var. Bilhassa istasyon Mahallesi neredeyse hiç yok denecek kadar, ölü. Fevzipaşa mahallesinde de böyle bir durum peyda oldu. Vodafone böyle giderse Çerkezköy'de varlık sürdürmekte zorlanacak. Vodafone bir an önce bu durumu gidermedi. Sırf bu yüzden başka ope...
Telefonum çekmiyor. Kayıt açıyorum hazır mesaj gönderiyorlar. Şebeke ve altyapı baz istasyon çalışmamız devam etmektedir diye lakin hiçbir gelişme söz konusu değil. Yazık verdiği 80 TL'ye yazık. Adres: Tekirdağ/Çerkezköy - İstasyon Mahallesi
Vodafone; Çerkezköy Fevzi Paşa Mahallesindeki baz istasyonunun kira bedelini vermediği için baz istasyonunun elektrik şartelleri indirildi şebeke yok. Müşterilerimiz bize ulaşamıyor. Yetkililere duyurulur lütfen yardımcı olun iş yapamıyoruz mahallede kimse bize ulaşamıyor. 041b061a72